dinsdag 4 december 2012

Maar hoe zit dat nou met Huub zijn fiets....?

Fietsen in Thailand? Klinkt ver weg. Zou het niet heel onherbergzaam zijn? En vreselijk bergachtig? En ja, aangezien het in Aziƫ ligt zullen de verkeersregels nog wel geschreven moeten worden.
Kortom: waar beginnen we aan...?

Om eerlijk te zijn denken we dat het allemaal wel mee zal vallen. Ongetwijfeld zijn er drukke- en rustige wegen en is het noorden absoluut bergachtig. Maar regen staat niet op het programma deze tijd van het jaar, zon daarentegen in overvloed. Onze dagafstanden zijn aangepast op het reizen met een kind en voorzien ruim in de behoefte om nog wat meer te doen dan fietsen. Dus dat moet lukken voor een paar geoefende fietsers!

Natuurlijk gaat Huub met zijn 4 jaar niet op eigen kracht Thailand rond. Daarvoor hebben we een prachtig hulpmiddel, een follow me tandem. Huub zijn eigen fietsje (16" wielen) vastgemaakt aan een mountainbike.

Voor wie het nog nooit gezien heeft, Angelique en Huub geven in onderstaand filmpje een kleine demo:


 


Tijdens een fietsvakantie in het voorjaar in de Ardennen en Hoge Venen hebben we het apparaat goed kunnen testen en zijn erg enthousiast geworden. De voorfietser voelt de extra last natuurlijk wel, maar het rijdt lichter dan een fietskar. Vooral Huub vindt het echt prachtig, veel meetrappen doet ie niet, kletsen en om zich heen kijken daarentegen gaat fantastisch met deze constructie.


Like!


2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er geweldig fantastisch mooi uit, zeer praktisch. Leuk om zo met het gezin op pad te kunnen! Ook ander demofilmpje gezien hoe te bevestigen e.d. Helemaal super; dat moet een hit worden.
    Ik wens jullie allen een hele goede reis, vol mooie ervaringen.
    Hartelijke groe, Ramon Mannie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He Ramon

    Hoe klein kan de wereld zijn...

    Hartelijke groet

    Has van Otterdijk

    BeantwoordenVerwijderen